Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Har gennem mere end 30 år som leder, konsulent og bestyrelsesformand haft hovedfokus på strategi, forretningsudvikling og forandringsledelse.
Virksomhedsejer og selvstændig siden 2003. Har tidligere har haft forskellige mellemlederjob med økonomisk, personalemæssigt og salgsmæssigt ansvar.
Har været ansat i en række større rådgivnings- og servicevirksomheder. Har som konsulent erfaring fra mere end 100 virksomheder, primært inden for produktion, handel, håndværk og service.
Har gennem de seneste 10 år siddet i mere end 10 bestyrelser, heraf de fire som formand.
Har i 2010 gennemført bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room og har efterfølgende fået en personlig bestyrelseslicens fra Board Governance A/S.
Coachende ledelsesstil, skabe teamånd, strategisk tænkende, opstille og forfølge mål, struktureret, analytisk og lyttende.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.