Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Ledelse og facilitering af strategiforløb. Dokumenterede resultater med turn around, udvikling og vækst samt internationalisering. Generationsskifte og kapitalisering.
Generel ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau. Etablering og styring af internationale datterselskaber. Europa, USA, Kina, Indien. Økonomistyring og finansiering
Erfaring fra direktion i internationale industrivirksomheder og bestyrelser i ejer ledede virksomheder i industri, byggeri og handel. Erfaring på bestyrelsesniveau fra uddannelsesinstitutioner
Aktivt bestyrelsesarbejde fra 1983. Nu bestyrelsesformand i 3 ejer ledede virksomheder, bestyrelsesmedlem i to ejer ledede virksomheder og i ASNET Board. Medlem af et Advisory Board
INSEAD og Scandinavian Executive Institute. Executive Board Programme, 2011
Resultatorienteret strateg og tillidsskabende leder. Stærk og direkte kommunikator med evne til at lytte og samarbejde. Vedholdende, handlingsorienteret analytiker. Empatisk, udadvendt og humoristisk.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.