Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Med min opvækst i en mindre familievirksomhed, har jeg en god viden om den kultur, der er i en ejerledet virksomhed. Jeg ved noget om overvejelserne og processen om at afhænde en familievirksomhed.
Aflæggelse af eksterne regnskaber både i DK, Tyskland og Skandinavien, samt løbende præsentation af regnskabs-, likviditets- og budgetinformation som styringsredskab til daglig og udl. koncernledelse.
Tøj/tekstil, legetøj, elektronik/hi-tech
1990 - 2011 Best.medl. i Gonge ApS 2008 - 2011 Best.medl. i Hanssen Brands A/S (tidl. Branded Retail A/S)2009 - 2011 Best.medl. i REDGREEN AS2009 - 2011 Best.medl. i REDGREEN AB
Bestyrelsesuddannelse for små og mellemstore virksomheder, Aarhus Universitet, 2014/15
Jeg er vedholdende, tålmodig, skaber struktur på en opgave, og får ting gennemført. Jeg lægger vægt på, at der i best.lokalet er ærlighed, ligefremhed, tillid samtidig med en god humoristisk tone.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.