Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Via en god forståelse af centrale virksomheds problemstillinger, er jeg i stand til at stille skarpt på væsentlige udviklingstiltag for at sikre fremdrift. Har ledet strategiudviklings processer
Salg, HR, økonomi, produktudvikling. Leder med personaleansvar og med reference til bestyrelse
Som managementkonsulent har jeg erfaring fra mange brancher, hvor jeg har arbejdet med strategiudvikling, salgsudvikling, lederudvikling samt rekruttering og udvælgelse (search & selection).
Erfaring som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i forskellige selskaber. Kender til de særlige vilkår i ejerledede virksomheder. Repræsentantskabsmedlem i DJØF og bestyrelsesmedlem i CA.
Board Governance, Connect Denmark ambassadør
For mig er det væsentligt at være i sammenhænge, hvor jeg bidrage til yderligere virksomhedsudvikling. Jeg har det bedst i situationer som kræver analyse,, organisering og implementering.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.