Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Facilitering og ledelse af strategiarbejde og den efterfølgende eksekvering. Specielt fokus på udviklingsmuligheder, salgsstrategi samt finansiering/kapitalforhold
Ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau. Forretningsudvikling, salg, turn a round og kapital/finansiering
Bestyrelsesmedlem og bestyrelsesleder i en række selskaber indenfor shipping, IT-virksomhed, import/eksport, investering og ejendomsrelateret virksomheder. Har erfaring fra børsnoteret virksomhed.
15 års erfaring som både bestyrelsesmedlem og bestyrelsesleder. Har erfaring fra bestyrelsesarbejde både i større koncerner, mindre virksomheder enten ejerledet eller investorejet.
Board Governance - Chairperson 15 og Strategic Board Room
Stærk analytisk og god til at få ting til at ske. Troværdig, loyal og tillidsskabende. Det skal være sjovt at arbejde i bestyrelsen.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.