Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Omstilling til digital forretning. Mestrer outside-in og IT-modenhedsanalyser, proces optimering og trimmet info-struktur med fokus på virksomheders administrative og ledelsesmæssige områder
Salg, marketing, markedsføring, IT-optimering, Projektledelse
Meget bred generel viden og erfaring pba at være i spidsen for en konsulentvirksomhed der betjener små som store, private som offentlige kunder i Danmark gennem 20 år. Har et stort erhvervsnetværk.
Arbejder i dag som digital proces konsulent via Procio på bestyrelses-og org. niveau. Har erfaring med stiftelse, opkøb, frasalg, fusion, konkurs, mngt buy-out og ejeraftaler samt forretningsplaner.
Ingen formel
Tillidsfuld og ærlig, arbejdsom og empatisk, målrettet og samtidigt holistisk i arbejdsform og metoder.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.