Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Ser helheden og kommunikerer strategisk og målrettet. Får mennesker med og sikrer samtidig opnåelse af resultatet. Har de rette ledelses- og styrings værktøjer til at bringe processen i mål.
Fundamentet er over 20 års erfaring med generel ledelse. Er leder med fokus på virksomhedens samlede kompetencer og udnyttelse af disse. Personlig styrke er organisation, udvikling og salg.
Direktør og bestyrelsesposter i: Maskinindustrien, håndværk (El og VVS), medievirksomhed, fødevareproduktion, messevirksomhed samt brancheorganisationer.
Torben Johansen har siddet i over 20 bestyrelser og Advisory Board, hvoraf en del som bestyrelsesformand. Sidder p.t. i 10 bestyrelser hvoraf 6 som formandsamt 2 advisory board
Ikke p.t.
Menneskeorienteret, empatisk, tager ansvar og går forrest - men har altid fokus på målet
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.