Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Compliance, governance, company culture, incitamentsstrukturer, motivationsfaktorer, performanceledelse.
Organisere og facilitere processer. Business ethics, risikovurdering og styring i forhold til omdømme, og samarbejde med eksterne. Social kapital og trivsel.
Konsulentvirksomhed i 11 år først i et partnerskab, de seneste 4 år som eneejer med 5 ansatte. Servicerer både det offentlige og det private marked. Vedrørende compliance, strategi og politik.
Bestyrelsesformand for Ugelbølle Friskole (opstart, byggeri og konsolidering) 2010-2014. Næstformand for Grenå Gymnasium (STX, HF og IB) 2015 - nu.
Ingen
Jeg er diplomatisk og stærk i dialogen. Jeg vægter at inddrage alle relevante interessenter i en dialog. Samtidig er mit mantra personligt og professionelt: don´t polish the shit.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.