Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Arbejder med strategi udvikling i typisk ejerledede virksomheder. Jeg har siden 2012 arbejdet som konsulent i Væksthus Hovedstadsregionen.
Specialiseret i turn around gennem mit arbejde som projektleder for Early Warning hovedstaden gennem 5 år. Herudover har jeg mange års erfaring som salgsdirektør.
Den grafiske branche, Direct marketing og reklame branchen, konsulent bracnchen - specielt med fokus på turn around samt salg og markedsføring (analogt og digital)
4 år som meningt medlem bestyrlesen hos Bech Distribution A/S. Er ultimo 17 tiltrådt som bestyrelsesformand for Maskinfabrikken Kaj Nilesen og Søn A/S
Nej
Er udpræget teamspiller med en stor grad af empati. Er kendt for at være god til at lytte og samle folk om en fælles sag. Har generelt et højt energy niveau og godt humør.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.