Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Strategiudarbejdelse og implementering, SWOT-analyser, risikoanalyser, IT, digitalisering, digital transformation, forandringsledelse.
Erfaring som chef og som leder for op til 40 medarbejdere, samt som projektleder og specialist (software og webudvikler)
Telekommunikation, Forsikring, IT, Kommunikation, Hotel, Konference, Restaurant, Turisme, Underholdning, Pension
Jeg arbejder i bestyrelsen hos CA - Civiløkonomernes A-kasse siden 2016. Tidligere har jeg siddet i bestyrelsen for Postarbejdere (PAKD) samt i den selvejende institution Vedbæk Børnehus.
En endags-udddannelse hos Bestyrelseinstituttet med Leif Boa den 14. august 2017
Energisk, entusiastisk, analytisk, målrettet, ambitiøs, resultat- og forretningsorienteret, trives i relationer med andre, Hurtig til at danne mig overblik over komplekse problemstillinger.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.