Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
2002 CBS Executive MBA, 2003-2015 Ekstern Strategiekspert CBS. Særlig erfaring og kompetence indenfor strategiudvikling/implementering i (eksisterende og kommende) vækst- og teknologivirksomheder.
Aktiv involvering og deltagelse i bestyrelsesarbejdet, sparringspartner for virksomhedens ledelse. Tilfører juridisk kompetence og stærkt netværk (dansk/internat.), fx kapitalfremskaffelse og M&A.
It, tele, saas, teknologi, life science, health/fitness, HR- og konsulentvirksomheder
Siden 2001 aktivt professionelt bestyrelsesmedlem med primært fokus på mindre og mellemstore hovedaktionær/familiejde virksomheder, fx fitness.dk, Molslinien, Immudex, A/S Secure (se Linkedin)
Bestyrelsesakademiet, Danske Advokaters Bestyrelsesuddannelse
Aktiv, værdiskabende og struktureret tilgang til bestyrelsesarbejdet, der sikrer compliance og har fokus er på den fremadrettede værdiskabelse til gavn for virksomhedens aktionærer og interessenter
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.