Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Evne til at tænke visionært og herefter udarbejde planer der skaber forventede resultater. Evner at skabe orden i kaos og er vedholdende og fokuseret.
Overordnet økonomisk erfaring. Kapital og finansieringsstruktur. Er mere eller mindre generalist indenfor SMV og Detail området.
Produktion, handel, detail og engros. Har samarbejdet med IT virksomheder, Medico selskaber, Servicevirksomheder og har igennem de seneste 9 år været i berøring med de fleste brancher.
Bestyrelsesformand Dansk Tefilter AS. Bestyrelsesformand Flexmatic ApS. Bestyrelsesmedlem som CEO i England. Bestyrelsesmedlem i Airmanager Nordic AS. Bestyrelsesmedlem/formand i 7 Detailselskaber
Board Assure - Board Certificate
Mine værdier er ordentlighed, respekt, tillid og troværdighed. Evner at skabe orden i kaos og tænker med hjernen. Udstråler respekt og tillid.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.