Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Primære kompetence er vurdering af den økonomiske konsekvens af nye tiltag, men via mit revisorjob har jeg også fået kendskab til salg, produktion og organisering af virksomheder.
Jeg har som partner deltaget i den overordnede ledelse af revisionsvirksomheden, ligesom jeg har været leder af en revisionsafdeling med ansvar for medarbejdere og kunder.
Jeg kender revisorbranchen særlig godt, men via mit arbejde der, har jeg fået kendskab til mange andre brancher, f. eks. tekstilbranchen, metalindustri, møbelindustri, postordrevirksomheder og handel.
Jeg er medlem af er par virksomhedsbestyrelser og har deltaget i bestyrelsesmøder i virksomheder i mange år via mit arbejde som revisor. Hos nogle kunder har jeg deltaget i alle bestyrelsesmøder.
Uddannelse til statsautoriseret revisor og efterfølgende kurser.
Jeg er god til at lytte og god til at sætte mig ind i de særlige vilkår, der gælder for en virksomhed, som jeg ikke kender. Jeg siger helst tingene ligeud.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.