Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Har arbejdet med strategi på alle niveauer og har som CEO for Tajco Group kunnet opbygge strategiarbejdet fra bunden, omfattende: vision, mission, værdier og strategiudvikling baseret på kundeståelse.
Executive ledelse - Salgsledelse - Forretningsudvikling - forandringsledelse (turn around) - internationalisering - distanceledelse - risikostyring - M&A - bestyrelsesarbejde.
Byggebranchen som henholdsvis rådgiver og entreprenør i Niras, Sweco og ABB/YIT på direktør niveau.Industrien i Vestas og Tajco Group som henholdsvis VP og CEO.
Har 30 års erfaring med bestyrelsesarbejde i alle positioner og har aktuel 6 bestyrelsesopgaver.Mit speciale er familie eje og ejerledet virksomhed, hvor jeg er god til at skabe værdiskaben samarbejde
Executive Board Program fra INSEAD, samt BSS Århus Universitet, bestyrelsesuddannelse for SMV samt formandsuddannelsen
Sætter høje mål for mig selv og mine medarbejdere, baseret på en god kundeforståelse og en gennemarbejdet strategi. Som leder er jeg motiverende, vedholdende og fokuseret.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.