Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Ledelses- og forretningsudvikling. Økonomisk analyser og styringsværktøjer. Implementering af strategiplaner. Styring af due diligence processer.
Økonomi- og likviditetsstyring. Indkøb og logistik. Generel ledelse og organisationsudvikling. Projektledelse og system- og procesimplementering.
CFO og direktør for økonomi og indkøb i håndværk (EL, VVS og Ventilation). Dir. produktionsvirksomhed indenfor stålindustri. Grossister og detailhandel.
Har været en del af mere end 20 selskabs bestyrelser i ind- og udland indenfor forskellige brancher, heraf flere som formand. Ligeledes stor erfaring fra fondsbestyrelser.
Mangeårig erfaring og en række konferencer
Dynamisk, vedholdende og analytisk. Empatisk, ærlig og troværdig.Direkte og målrettet.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.