Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Opstart og opkøb af virksomheder, implementering af nye strategier, forretningsudvikling, turn around, salg- og markedsbearbejdning. Vær konkret og få tingene udført i praksis og gå forrest.
Tidl. adm. direktør i service- og håndværkervirksomhed. Salgschef i flere selskaber med salgs- og personaleansvar samt marketing og forretningsudvikling. Opstart af virksomheder og forretningsområder.
Energi-, olie- & gasbranchen, VVS og håndværk samt servicevirksomhed i forbindelse hermed, grossist (el & vvs), transportbranchen, varmeanlæg (gasfyr, varmepumper etc.) og ventilation
På nuværende tidspunkt 1 bestyrelsespost. Har tidligere siddet i bestyrelsen i ejerledet virksomhed i VVS-branchen heraf 2 år som formand.
Ingen
Åben og ærlig. Let ved at kommunikere og opnår hurtigt forståelse for situationen. Løsningsorienteret tilgang med evne til at få udvikling overført til konkrete handlinger. Særdeles god humor.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.