Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
MBA fra engelsk universitet med både teoretisk viden og praktisk erfaring med udvikling af strategiplaner og ?implementering. Internationalisering af salg, produktion, m.v.
Projektledelse, internationale alliancer, salg/eksport af primært projektleverancer, investeringsanalyser, grøn energi & miljø, teknisk service. Erfaringer med Afrika og stabsuddannelse fra militæret.
Levering af procesanlæg til energi, miljø, fødevarer, m.v. Jern- og metalindustrien, ventilation og agroindustrien med salg, design og projektering. Teknisk og kommerciel rådgivning.
Koncernbestyrelser og bestyrelsesarbejde som adm. direktør i virksomheder og bestyrelsesarbejde i nationalt idrætsforbund i mere end 20 år.
Ingen formel uddannelse gennemført - endnu
Struktureret, systematisk og vedholdende med gode analytiske evner. God til at konvertere det komplekse til et overskueligt billede, der gør valg og beslutninger nemmere at gennemføre.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.