Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Udvikling og implementering af strategier i tekniske virksomheder - herunder teknologisk strategi, automatisering og digitalisering.
CEO, Adm. direktør, funktionschef, mere end 10 års erfaring med ledelse af udenlandsk ejede selskaber med 20-30 medarbejdere og 3 cifferet mio. oms. i B2B.
Indgående kendskab til jern, metal og maskinindustrien samt eftersalgs området generelt. Stor erfaring med implementering af højteknologi og automatisering.
Bestyrelsesformand i maskinfabrik, medlem af bestyrelsen i svensk maskinservicevirksomhed, advisory boards ifm. opstart af maskinfabrik samt administrativ serviceleverandør.
INSEAD i samarbejde med Scandinavian Executive Institute
Dedikeret og målrettet kombineret med empati og en smule vestjysk ydmyghed. Stort kendskab til hele værdikæden fra identificering til efterfølgende service på højteknologisk udstyr.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.