Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Stærk på udarbejdelse af strategi der virker og kan implementeres. Stor erfaring med opbygning af Go to market strategier. Stærk på digitalisering og salg. Stor erfaring med M&A
Jeg er opvokset med salg! Jeg har igennem årerne set og forstået, hvor vigtigt det er at salg og leverance hænger sammen. Er skarp på økonomi og har stor indsigt i HR. Er generalist med salg i blodet.
IT branchen igennem 20 år. Erfaringen spænder over opbygning af egne virksomheder (EXIT) samt Corporate (Atea) som SVP. Kender det bedste fra begge verdener.
Erfaring med såvel formandskab og menigt medlem. Jeg har siddet/sidder i 5 bestyrelser.
Nej
Som person opleves jeg som værende ambitiøs, energisk, målsøgende, pragmatisk, humørfyldt og transperant.Jeg er ligefrem og går altid efter bolden.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.