Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Har opbygget 2 virksomheder og solgt den seneste til en kapitalfond. Kommerciel baggrund med stor salgs- og ledelsesmæssig erfaring. Opbygget datterselskaber i UK, Dubai og Tyskland.
Besat stillinger på alle niveau i distributions virksomheder indenfor FMCG og senest som CEO. Væsentligste kompetencer ligger indenfor daglig drift på salg, indkøb, produktudvikling og personale.
FMCG indenfor beklædning, boligtekstiler, legetøj, konfekture, isenkram mm.DetailbranchenLicensbranchen.
Siddet i bestyrelses hos SkyBrands A/S. Bestyrelsesmedlem i ejendomsselskabet Egebjerg Bakke.Bestyrelsesformand i Many digital A/S
Tilmeldt INSEAD bestyrelsesuddannelse efterår 2018
Struktureret, detaljeorienteret og kommerciel leder. Har haft det daglige ansvar for alle funktioner i opbyggelsen af en virksomhed til udførelse af due diligence i forbindelse med salg af virksomhed.
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.