Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Udviklet og implementeret strategi for selskaber herunder ifbm. virksomheds-salg. Sortiments/markedsudvikling, opstart. Arbejdet i både privatejede/ledede selskaber samt koncern eget af kapitalfond.
Generel virksomhedsledelse herunder strategiudvikling og implementering. Indkøb, markedsføring og salg både B2C og B2B. Erfaring med salg af virksomheder herunder til kapitalfond.
Arbejdet i større nordisk detail virksomhed (+ DKK 3 mia.) samt i eget distributions selskab - alle årene med fokus på indkøb, salg og markedsføring af produkter til børn.
Siddet i min familie virksomheds bestyrelse, herunder som formand, i en årrække. (+DKK 800 mio. / +250 ansatte). Som en del af direktion i større dansk virksomhed ofte deltagende i bestyrelsesmøder.
Tilmedt INSEAD i oktober/november 2018
Evner at tænke strategisk men samtidig at zoome ind på konkrete problemstillinger. Har stort overblik og fokus på resultater, handling og løsninger. Udadvendt og social. Stærk og synlig leder.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.