Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Strategiske kompetencer herunder de relevante værktøjer har været en naturlig del af mit arbejde med strategier og indenfor den strategiske tilgang til politiske bestyrelser.
Jeg er mit ansvar bevidst både som menneske, leder og bestyrelsesmedlem. Har overblik, strategiske evner, er beslutningskompetent og godt inde i de lovkrav, der stilles til bestyrelsen.
Arbejdet både i den private og offentlige sektor indenfor rådgivning, udvikling, produktion og forsyningssektoren.
Siddet som; - ejerrepræsentant i SamAqua ejet af 14 forsyningsselskaber. - bestyrelsesmedlem i Haderselv Erhvervsråd. - Næstformand i selvejende institution og i et lokalt vandværk
Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV området, Aarhus University 2016 Formandskabsuddannelse med fokus på SMV området Aarhus Universitet 2019
Jeg er et menneske med et højt drive, der ønsker at være med til at skabe det nødvendige grundlag for udvikling af virksomheden og organisationen. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.