Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Skarp i analysen af potentialet og præcis i udformningen af den rette vej at gå. Realistisk og målrettet ift. strategier, implementering, udførelse og revision.
int. afsætningserfaring + Int. sourcing/produktion. SCM/logistik. Økonomi, ledelse, design/marketing. Særdeles velbevandret i int. forretningskulturer.
+30 år med FMCG primært non-food. Sourcing, produktion, QA/QC i Europa og Sydøstasien. Int. afsætningserfaring i Øst/Vest Europa, ME mfl + til store int. online-stores (USA, AUS, DE, FR)
Fra Aps'er og A/S'er i Danmark til GmbH i Tyskland, LLC i Dubai og Ltd.-selskaber i Hong Kong, herunder ikke mindst stiftelse og drift af udenlandske selskaber.
uddannet gennem +25 år med bestyrelsesopgaver og -ansvar i egne virksomheder, datterselskaber og delejede selskaber i DK og internationalt, hvor frem for alt kulturel insight er altafgørende..
Vedholdende, vidende og videbegærlig. Har en positiv og åben tilgang til andre. Evner at skære ind til benet og holde fokus. Lyttende, lærende, besluttende og udførende.
ingen data
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.