Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Jeg har evnet at sætte langsigtede mål med ejerkredsen, få det omsat til kortsigtede mål med bestyrelsen og til konkrete handlingsplaner med direktionen.
Tidligere afdelings- og projektleder ved Århus Amt.Leder på flere projekter ved Teknologisk Institut, også internationale projekter.Selvstændig konsulent og tidligere selvstændig virksomhedsejer.
McS. Dairy Science og Technology (Mejeriingeniør) 1983, men har siden udelukkende arbejdet med miljø og energi.Seneste ansættelse ved Teknologisk Institut, Energi og Klima med energiprojekter.
Bestyrelsesformand, NRGi siden april 2015Medlem af bestyrelsen for NRGi siden april 2013Bestyrelsesformand, Samsø Energiakademi 2007-2014Medlem af Aarhus Byråd 2011-2012 (S)
CBS Board Leadership Master ClassCBS Summer School og forelæser på CBS faculty om bestyrelser i forsyningsselskaber. Deltager på Aarhus BSS Bestyrelsesuddannelse 2018 - 2019
Jeg er en holdspiller der forstår at samle en bestyrelse til en fælles forståelse. Jeg er ekstrovert med et lyst sind, men også med en skarphed når det er nødvendigt.Engelsk på forhandlings niveau.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.