Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Udvikle og spore virksomheder ind til at koncentrere sig om Core business baseret på egne erfaringer og en økonomitilgang. Opbygge ledelsesstrukturer som virker i praksis - rette ansvar rette sted.
Koncernledelse, økonomi/personale og køb henholdsvis salg af virksomheder.
Transport, handel, distribution og virksomhedshandel. Derudover erfaring fra 20 forskellige brancher, hvor jeg har/har haft bestyrelses og/eller rådgiveropgaver.
Arbejder fuldtids som bestyrelsesmedlem og i Advisory Boards. Har erfaring fra bestyrelsesarbejde i 20 lande. Omsætningsmæssigt fra "0" til 3,5 mia. kr. Personale fra 4 til 1.300.
Diverse kurser i ind- og udland kombineret med stor praktisk erfaring. Afholder kurser i bestyrelsesforhold.
Konstruktiv provokatør. God til hurtigt at sætte mig ind i en virksomheds aktuelle situation og hjælpe den videre derfra via bred erfaring fra lederjob samt mange bestyrelsesposter i ind- og udland.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.