Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Strategy, Disruption, Innovation, Modern leadership, Blue Ocean Strategy, Deploy innovations techniques, Leadership capabilities, Leading organizational change, Creating an optimal working environment
Adm. Direktør i danske selskaber med global eksport. Erfaring med alle strategiske og organisatoriske aspekter, kompetencer og udfordringer i ejerledet SMV virksomheder.
CEO indenfor salg, udvikling, produktion og service af højteknologiske produkter. CEO i IT softwarehus med udvikling og hosting af offentlige og statslige IT-systemer. Partner og Erhvervskonsulent.
Advisory board, medlem af bestyrelse som CEO og bestyrelsesformand i Roskilde golf Klub
INSEAD, Executive Management Programme
Fokus på resultatet, med en stærk strategisk og forretningsmæssig tankegang. Åben, ærlig og god til opbygning af relationer baseret på tillid.
ingen data
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.