Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Stærk til at spotte trends og udviklinger i samfundet. Skarp forståelse af teknisk udvikling/problemstillinger og betydningen for virksomhedens fremtid og drift. Imagepleje og kommunikation.
Topledelse. Ingeniørkompetencer, teknologisk udvikling, innovationsprocesser. Overordnede bygherrerkomp.. Offentligt - privat samarbejde. Politiske beslutningsprocesser og lobbyisme. CSR
Executive erfaring fra energi, miljø, klima, affald og forsyningsbranche. Bestyrelseserfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhed, akademisk uddannelser, fonde og uddeling af forskningsmidler.
Betjent bestyrelser som direktionsmedlem i over 30 år heraf 16 år som CEO. Medlem af adskillige bestyrelser og råd, nævn og komitéer siden 1987. Varetaget formandskabet i fonde og flere udvalg.
CBS Executive Leadership Masterclass 2017
Ambitiøs, kreativ og holistisk tilgang til udfordringer - gerne med utraditionelle og "skæve" synsvinkler. Forretnings- og udviklingsorienteret. God til at tænke og arbejde på tværs af fagligheder.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.