Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Har stor erfaring med gearing i såvel turnarounds, downsizing som vækstvirksomheder - det mest inspirerende er vækst. Udfordrer vedvarende for at nå de fastsatte mål+, ser ofte alternative muligheder.
Ledelse, strategi, købmandsskab. Har stor forståelse for det tekniske og produktionen, som en naturlig baggrund for det at drive og udvikle en forretning. Stor interesse og forståelse for tal.
Ejendomme, byggeri og rådgivning. Entreprenør, forsyning, energi og miljø. Servicesektoren.Teknisk produktion / levering af tekniske produkter. Ordreproduktion.
Har været medlem af mere end 30 bestyrelser, mange som formand, liste kan fremsendes.Erfaring med bestyrelsesarbejde i krydsfeltet mellem det private og det politiske.
Har deltaget i bestyrelsesarbejde igennem mere end 20 år, og udover ASNET er jeg medlem af Bestyrelsesforeningen, Netværk Danmark samt VL 24 - se endvidere CV
Punktlig og rolig, anvender i stor grad humor. Vedholdende og med stort energi niveau.Udfordrende, og med overblik det til at flytte en virksomhed. Bidrager med både power og ro.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.