Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
+ 10 års erfaring på direktionsniveau, som VP og CEO. Arbejdet med globalstrategi udvikling og eksekvering på koncernniveau.- Siden 2012 arbejdet med strategi som professionelt bestyrelsesmedlem.
- Internationalisering, Ekspansion & Vækst- Køb, salg og generationsskifte af virksomheder- Salg og markting inkl. digital, Sociale medier og online Shopping - Organisationsudvikling tilpasning
Elektronik, IT, Software, Audio, Møbler, Fødevarer, Distribution, underleverandører. Specialist i at overføre viden fra een branche til en anden.
Siden 2012 ?full time? professionelt bestyrelsesmedlem, og aktivt som medlem el formand i ca. 10 Bestyrelser/Koncerner i som typisk ligger mellem kr. 50 og 275 mio i omsætning.
Bestyrelses arbejde er mit håndværk, og har over de sidste ca. 10 år enten refereret til en bestyrelse eller været bestyrelsemedlem. Så masser af erfaring men ingen formel bestyrelsesusdannelse.
Tillidsfuld - hvis der er gensidig tillid, kan alle problemer og udfordringer løses. Desuden er jeg uafhængig og en person der siger hvad jeg gør, og gør hvad jeg siger.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.