Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Jeg er en strategisk købmand, der kender forskellen mellem teori og praksis. Mit motto er: Eksekvering er stærkere end beslutninger.
Administrerende direktør og direktionskompetencer hos MMV'ere samt international datterselskab i en børsnoteret koncern.
Erfaring fra seks forskellige brancher, hvor produktions- og salgsselskaber forestår deres salg til eller gennem kapitalkæder. Endvidere erfaring indenfor B-t-B markedet nationalt og international.
Siden 1998 har jeg har haft bestyrelseshverv i mere end 15 virksomheder. Er i dag aktiv i 3 virksomheder, hvor jeg har formandsposten i 1 af selskaberne.
2013 Bestyrelsesskolen v/Advokatfirmaet Bech-Bruun og Deloitte2011 Executive Board ProgramINSEAD / Fontainebleau, Frankrig
Lyttende og imødekommende personlighed. Ambitiøs og engageret i mine opgaver. Deltager kun for at gøre en positiv og udviklende forskel. Udadvendt og en god formidler/kommunikator.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.