Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Jeg er god til at skabe og få omsat visioner og strategier til virkelighed. Jeg brænder især for salgs- og HR strategier ifm vækst fokus men også turn arounds.
Salg, marketing, HR og ledelse. International ekspertise gennem 25 år. Generel mange kommercielle kompetencer. Ved også meget om opbygning af communities og netværk. Ved noget om det offentlige marked
10 år fra fødevareindustrien (salg og marketing). 15 år som selvstændig indenfor konsulent verden med nogle af verdens og Danmarks største kunder.
30 år fra politiske til SMVer.
Business Kolding/INSEAD
Udadvendt, dynamisk, robust, selvstændig, iderig, opfølgning-opfølgning, vedholden, samarbejdsvillig, resultat- og relationsorienteret. Er klar til at tage det lange seje træk. Loyal og fortrolig.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.