Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Kompetencer på toplederniveau bl.a. som koncernøkonomidirektør i succesfulde internationale koncerner inden for økonomi og generel ledelse.
Har arbejdet i flere virksomheder der solgte projekt og løsningssalg (eksport af industrielle anlæg f.eks. FLSmidth). Har en solid erfaring med projektstyring. Ledelsesansvar for 45 medarbejdere i EU.
International BtB produktionsvirksomhed (metalindustri og produktion af elektriske komponenter). Bygge og anlæg (FLSmidth). Projektstyring. Erhvervsdrivende Fonde.
Ejerledede virksomheder med op til 200 medarbejdere. Køb og salg af virksomheder. Forberede generationsskifte. Dialog med långivere/skaffe finansiering.
Bestyrelsesuddannelse på CBS Executive, 16 dage med eksamen
Høj standard i forhold til ordentlighed, ærlighed og compliance . Skaber fremgang gennem mennesker. Går frem med omtanke og eftertænksomhed med blik for helheder. Handlings- og resultatorienteret.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.