Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Via en Executive MBA fra London samt 10 år som strategisk konsulent har jeg en omfattende værktøjskasse & udviklet et væld af forretningsmodeller som sikrer virksomheden en klar strategiske retning.
Som serieiværksætter gennem mere end 25 år forstår jeg ejerlederens situation og har arbejdet med alle områder af forskellige virksomheder. Jeg elsker udfordringer og at finde innovative løsninger.
Har arbejdet i forskellige brancher præget af produktion, kommunikation, salg, IT og markedsføring, hvor det at skabe vækst og synlighed i nye såvel som eksisterende markeder er afgørende.
Har arbejdet som bestyrelsesformand i 8 bestyrelser i Danmark, Litauen og Polen. Jeg sikrer det gode værdiskabende bestyrelsesarbejde gennem en klar strategisk retning og stærkt samarbejde.
Aarhus Universitet - Bestyrelsesuddannelse for Små og Mellemstore Virksomheder (2015 )Se min bestyrelsesfilm på https://vimeo.com/98822766
Er kendetegnet ved at have et højt drive og vil gerne skabe resultater. Jeg er en stærk forretningsudvikler, som ser muligheder i markedet og at virksomheden skiller sig ud.
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.