Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Udarbejdelse af strategi for forretningsområde i større koncern og nedbrydning til funktionsområder. Opstilling af strategiske mål samt handlingsplaner. Erfaring med Business execellence modellen.
Direktør for R&D funktion i større koncern, Specialiseret indenfor ledelse af R&D globalt. Kompetencer indenfor inddragelse af strategiske samarbejdspartnere globalt.
Virksomheder indenfor maskinindustrien (Grundfos, KEW, Danfoss). Fremstilling af produkter i både høj volumen samt små ordrer.
Jeg er på udkig efter min første bestyrelsespost. Hidtil har jeg kun bestyrelseserfaring fra forskellige frivillige organisationer, f.eks FDF, forening for produktudvikling etc.
ja - Board Certificate
Vedholdende, analytisk tænkende og god til at skabe overblik. Jeg er loyal overfor trufne beslutninger samt åben og ærlig. Jeg er lyttende og sikrer mig at et budskab er modtaget og forstået.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.