Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Strategisk, taktisk og operationelt ledelse / sparring. Udvikling af organisationer, ledere samt processer / procedurer. Vækstledelse og salg samt netværksarbejde. Har tillige modeller og værktøjer.
Har stort set prøvet samtlige funktioner i snart 30 års karriere: Adm. dir., dir., divisionsdirektør, sektionsdirektør, afd. leder og projektleder. Områder: Ledelse, økonomi, HR mv.
Byggeri & Anlæg, Projektudvikling af boliger og erhverv, Projektering og bygherrerådgivning, Ejendomsadministration og -udvikling samt service- og drift.
Sidder d.d. som bestyrelsesformand i 10 selskaber (nogle med flere poster) og har siden 2001 løbende haft 2-3 bestyrelsesposter - indtil jeg gik
BoardInnovaters 2015, påbegynder bestyrelsesuddannelsen på Århus Universitet feb. 2018
Jeg analytisk, struktureret og arbejdsom ? en arbejdsbi og en slider. Samtidig er jeg en dygtig relations skaber med et stort personligt netværk og en stærk kommunikator som kan gå i dialog med alle
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.