Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Udvikling af virksomheder via fokus på omsætning, marketing, lteamudvikling, struktur, visioner - missioner - værdier - fælles mål. Stor fokus på udvikling gennem motivation af ledere og medarbejdere.
Bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem, Salgs- og Marketingsdirektør, Markedschef, Salgsleder og Salgschef, eksternt direktionsmedlem
Bestyrelse, uddannelseskonsulent, virksomhedskonsulent, Isenkrambranchen, Grossist og Handelsfirma, Kontormaskiner, VVS Engros og Handel, rejsebureau
Bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem gennem en del år.Gennemført opstart af professionelle bestyrelser i ejerledede virksomheder
Board Assure og diverse kurser i målrettede problematikker.
Energi og vedholdenhed både i opgaver og gennemførelse af mål. Har siddet som leder med de flest kendte problematikker i at drive en virksomhed og har stor forståelse og respekt for ejerleder.
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.