Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
SIden starten af 2011 har jeg som selvstændig strategi-konsulent arbejdet med strategiformulering og -eksekvering i SMV'er.
Jeg er en international leder med solid erfaring inden for virksomhedsopstart, produktudvikling, international salg og markedsføring, samt produktionsledelse og turn-arounds
Nøgleord for branchekendskab er: farma, medico, plast, emballage, fødevarer, træ og metal, energi, elektronik, automater, værktøjsmaskiner, pladebearbejdning, venture, konsulent og it.
Siden 2011 siddet i 6 bestyrelser, heraf 3 som formand. Tidligere som direktør haft plads i bestyrelsen for hhv. Wittenborg og Promens Medical Packaging. Er pt. i 4 bestyrelser, heraf 3 som formand.
I 2013 gennemførte jeg bestyrelseskurset hos Business Kolding / INSEAD (i dag Scandinavian Executive Institute)
I følge Insights Discovery Personprofil er jeg en Reformerende Entreprenør: Kreativ - Forbedringssøgende - Disciplineret - Selvsikker - Analytisk - Tillidsskabende - Udfordrende - Selvstarter
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.