Åben intranet menu
Gå til skrivebordsversion

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Fritekst søg i alle medlemmers profiler

Søgningen i ASNETs medlemsliste er en nøgleordssøgning. Skriv de nøgleord du er interesseret i, og medlemmer der matcher alle ord vil blive præsenteret.
Du kan angive et - foran et ord, for at udelukke profiler der matcher det ord, fra din søgning.
Fokus på udvikling af forretninger og værdiskabelse. Vi skal afbalancere den risiko vi vælg Virksomheder fra 3 - 50 ansatte i mange brancher. Vi skal gøre det rigtige og vi skal gøre det godt.
Generel ledelse er omdrejningspunktet - men ellers fokus på forretningsudvikling, strategi, salg, udvikling, finansiering samt køb / salg af virksomehder
Elektronik / IT, software, telekommunikation, mobil, energi, venture kapital, biotek og erhvervsudvikling
15 poster via direktørstillinger (mobil, IT og biotek) og 8 poster som privatperson, heraf 3 nuværende (medicinsk udstyr, venture invest. og designprodukt). En del er vækstet og solgt.
Efteruddannelse på INSEAD (10 uger) - generel ledelse inkl. bestyrelsesarbejde.
Analytisk og systematisk - baserer mine beslutning på fakta / data,m, bruger gerne tid på at få dyb indsigt. Respekt for andre og integritet er vigtigt.
ingen data
ingen data
Nyhedsbrev om bestyrelsesarbejde | ASNET Board

Få dig en god kop kaffe...

Mens du bliver inspireret af vores aktuelle film og nyheder om bestyrelsesarbejde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden serveret i din indbakke 4x årligt.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger vil blive behandlet til at udsende nyhedsbreve til dig 4-8 gange årligt.