Download e-bogen: 10 ejerlederes erfaring med bestyrelser

Står du overfor en bestyrelsesrekruttering, eller overvejer du, om en bestyrelse er det rigtige for din virksomhed?

I denne e-bog får du adgang til 10 forskellige ejerlederes erfaring med at ansætte en bestyrelse med eksterne medlemmer. Der er mange overvejelser forbundet med det at ansætte et bestyrelsesmedlem  – uanset om det er det første eller det femte. En ting er beslutningen om at etablere en bestyrelse, men derefter kommer beslutningerne omkring, hvilke medlemmer, der skal indgå i bestyrelsen, og hvordan du skal finde dem.

Download e-bogen og få 10 forskellige ejerlederes perspektiv på overvejelserne og tilgangen til bestyrelsesrekrutteringen.

E-bog | Asnet

Du er ikke alene – hør hvad andre har tænkt og gjort

Er du i tvivl, om din virksomhed kan få værdi af en bestyrelse, eller er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt får ansat en bestyrelse og kommer i gang med bestyrelsesarbejde? Du er ikke alene. Lad disse 10 cases inspirere dig og afhjælpe nogle af dine tvivl.

N

Alle virksomheder er unikke

Vi ved, at ikke to virksomheder eller ejerledere er ens. Derfor har vi i e-bogen samlet 10 forskellige cases, der belyser hver deres situation. Disse cases er ment som inspiration til dig, der står i en lignende situation. Vi tror ikke, at du kan direkte kopiere nogen af disse cases, men du kan få sat gang i nogle tanker og blive klogere på dine muligheder ved at høre, hvad andre har tænkt, følt og gjort.

N

Mulighederne er mange

Brug e-bogen til at få afdækket nogle af de muligheder, du har, når du skal etablere eller udvide din bestyrelse. Alle de 10 virksomheder, der fremgår i e-bogen har fået hjælp til deres bestyrelsesrekruttering, men de har haft forskellige overvejelser og omstændigheder før og under forløbet.

Den nyeste viden fra Asnet