Download e-bogen: 10 ejerlederes erfaring med bestyrelser

Står du overfor en bestyrelsesrekruttering, eller overvejer du, om en bestyrelse er det rigtige for din virksomhed?

I denne e-bog får du adgang til 10 forskellige ejerlederes erfaring med at ansætte en bestyrelse med eksterne medlemmer. Der er mange overvejelser forbundet med det at ansætte et bestyrelsesmedlem  – uanset om det er det første eller det femte. En ting er beslutningen om at etablere en bestyrelse, men derefter kommer beslutningerne omkring, hvilke medlemmer, der skal indgå i bestyrelsen, og hvordan du skal finde dem.

Download e-bogen og få 10 forskellige ejerlederes perspektiv på overvejelserne og tilgangen til bestyrelsesrekrutteringen.

E-bog | Asnet

Du er ikke alene – hør hvad andre har tænkt og gjort

Er du i tvivl, om din virksomhed kan få værdi af en bestyrelse, eller er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt får ansat en bestyrelse og kommer i gang med bestyrelsesarbejde? Du er ikke alene. Lad disse 10 cases inspirere dig og afhjælpe nogle af dine tvivl.

N

Alle virksomheder er unikke

Vi ved, at ikke to virksomheder eller ejerledere er ens. Derfor har vi i e-bogen samlet 10 forskellige cases, der belyser hver deres situation. Disse cases er ment som inspiration til dig, der står i en lignende situation. Vi tror ikke, at du kan direkte kopiere nogen af disse cases, men du kan få sat gang i nogle tanker og blive klogere på dine muligheder ved at høre, hvad andre har tænkt, følt og gjort.

N

Mulighederne er mange

Brug e-bogen til at få afdækket nogle af de muligheder, du har, når du skal etablere eller udvide din bestyrelse. Alle de 10 virksomheder, der fremgår i e-bogen har fået hjælp til deres bestyrelsesrekruttering, men de har haft forskellige overvejelser og omstændigheder før og under forløbet.

Den nyeste viden fra Asnet

“Søgeprocessen gjorde os mere bevidste om vores strategi”

“Søgeprocessen gjorde os mere bevidste om vores strategi”

Efter 11 år med samme bestyrelseskonstellation var det tid til at revidere, om bestyrelsen i Protox stadig var tidssvarende. Med udgangspunkt i en betydelig udvikling i virksomheden troede direktionen, at de havde brug for nye kræfter, der kunne hjælpe dem med at...

Er bestyrelser i danske SMV’er klar til grøn omstilling?

Er bestyrelser i danske SMV’er klar til grøn omstilling?

Ny analyse udarbejdet af Asnet og Zero Carbon viser, at bestyrelserne i danske SMV’er mangler redskaber og knowhow til at komme i gang med en pragmatisk grøn omstilling. De risikerer at tabe konkurrenceevne på et boomende marked for bæredygtighed.Udfordring med...