[hfcm id="5"]

Download e-bogen:

10 ejerelederes erfaring med bestyrelser

Står du overfor en bestyrelsesrekruttering, eller overvejer du, om en bestyrelse er det rigtige for din virksomhed?

I denne e-bog får du adgang til 10 forskellige ejerlederes erfaring med at ansætte en bestyrelse med eksterne medlemmer. Der er mange overvejelser forbundet med det at ansætte et bestyrelsesmedlem  – uanset om det er det første eller det femte. En ting er beslutningen om at etablere en bestyrelse, men derefter kommer beslutningerne omkring, hvilke medlemmer, der skal indgå i bestyrelsen, og hvordan du skal finde dem.

Download e-bogen og få 10 forskellige ejerlederes perspektiv på overvejelserne og tilgangen til bestyrelsesrekrutteringen.

E-bog | Asnet

Du er ikke alene – hør hvad andre har tænkt og gjort

Er du i tvivl, om din virksomhed kan få værdi af en bestyrelse, eller er du i tvivl om, hvordan du bedst muligt får ansat en bestyrelse og kommer i gang med bestyrelsesarbejde? Du er ikke alene. Lad disse 10 cases inspirere dig og afhjælpe nogle af dine tvivl.

N

Alle virksomheder er unikke

Vi ved, at ikke to virksomheder eller ejerledere er ens. Derfor har vi i e-bogen samlet 10 forskellige cases, der belyser hver deres situation. Disse cases er ment som inspiration til dig, der står i en lignende situation. Vi tror ikke, at du kan direkte kopiere nogen af disse cases, men du kan få sat gang i nogle tanker og blive klogere på dine muligheder ved at høre, hvad andre har tænkt, følt og gjort.

N

Mulighederne er mange

Brug e-bogen til at få afdækket nogle af de muligheder, du har, når du skal etablere eller udvide din bestyrelse. Alle de 10 virksomheder, der fremgår i e-bogen har fået hjælp til deres bestyrelsesrekruttering, men de har haft forskellige overvejelser og omstændigheder før og under forløbet.

Læs også vores aktuelle artikler

Hvad er en bestyrelse, og hvad laver den?

Hvad er en bestyrelse, og hvad laver den?

De fleste har stiftet bekendtskab med en bestyrelse og bestyrelsesarbejdet i den ene eller anden sammenhæng. Men ikke alle er klar over, hvad en bestyrelse helt præcist er, og hvad den laver. I dette indlæg kan du blive klogere på hvad en bestyrelse er (den...

Hvad er et advisory board?

Hvad er et advisory board?

Er et ’advisory board’ bare et fancy engelsk ord for bestyrelse? Eller hvad? Mange er i tvivl om, hvad et advisory board egentlig er; mange tror, det er det samme som en bestyrelse bare på et andet sprog. Og ja, de to kan ligne hinanden meget, men der er andre...

Tillid er den vigtigste værdi i ethvert samarbejde

Tillid er den vigtigste værdi i ethvert samarbejde

Førstehåndsindtrykket af Ebbe von Arenstorff, der er virksomhedskonsulent, bestyrelsesmedlem og medlem af advisory boards hos blandt andre CardioLab, er et menneske, der giver plads til sine medmennesker. I dette interview kan du få et indblik i Ebbes passion for...

Lidt om os

+200 medlemmer

+700 bestyrelsesposter

Erfaring fra mere end 2700 bestyrelesposter

Hjulpet +200 virksomheder med at finde bestyrelses-kandidater