Kristian Busk Mouritzen

+45 21 20 51 02
kbm@bmholding.dk
Silkeborg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Resultatorienteret og kommerciel leder med bred erfaring fra ledelse, opbygning og drift af handelsvirksomheder indenfor detailbranchen i både ind- og udland. Mit væsentligste mål er, at kunne skabe værdi fra en position i en bestyrelse og bidrag...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesmedlem i Webshipper ApS, ejendomsselskabet Egebjerg Bakke samt Fablewood ApS. Bestyrelsesformand i MinRecept ApS og Many digital A/S. Tidligere bestyrelsesmedlem i SkyBrands A/S.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesuddannelse (2018): Scandinavian Executive Institute - Executive Board Programme INSEAD
Personlige egenskaber Struktureret, detaljeorienteret og kommerciel leder. Dagligt ansvar for alle funktioner i opbygningen af en virksomhed til udførelse af due diligence i forbindelse med salg til en kapitalfond.
Strategiske Kompetencer Har opbygget 2 virksomheder og solgt den seneste til en kapitalfond. Kommerciel baggrund med stor salgs- og ledelsesmæssig erfaring. Opbygget datterselskaber i UK, Dubai og Tyskland.
Funktionskompetencer Besat stillinger på alle niveau i wholesale virksomheder indenfor FMCG og senest som CEO. Væsentligste kompetencer ligger indenfor daglig drift, salg, indkøb, strategi, produktudvikling og personale.
Implementeringskompetencer Struktur - go to marked - eksekvering - turnaround - eksport
Branche erfaring FMCG indenfor beklædning, boligtekstiler, legetøj, konfekture, isenkram mm. Opereret indenfor Distribution, detail, licensbranchen, BTB og BTC
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Handelsvirksomhed inden for FMCG. Salg direkte til detail og online handel. Dansk baseret med datterselskaber i UK, Tyskland og Dubai. Egen produktudvikling. Produktion i Mellem- og Fjernøsten.