Jens Skifter

+45 22 12 42 70
skifter83@gmail.com
Brædstrup
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg har mange års ledererfaring, heraf 7 år som ejerleder. Jeg drives af optimering, udvikling og nyskabelse. Jeg brænder for bæredygtighed i både en forretnings- og klimakontekst.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Udover erfaring med professionalisering af bestyrelsesarbejdet i egen virksomhed, har jeg erfaring fra opstartsvirksomheder indenfor den grønne omstilling, samt flere frivillige foreninger.
Bestyrelsesuddannelse Er på venteliste til Aarhus BSS' Bestyrelsesuddannelse med fokus på små og mellemstore virksomheder
Personlige egenskaber Ægte engagement og empati kendetegner mig. Jeg har en vilje til at forstå og analysere komplekse sammenhænge, Handlekraft, ordentlighed og beslutningskompetence er mine varemærker.
Funktionskompetencer Produktionsoptimering samt udvikling af eksportsalg, har været to markante overskrifter i mit arbejde. Udover egen virksomhed, har jeg også arbejdet på C-niveau i flere grønne startups.
Branche erfaring Jeg har primært arbejdet med produktion og salg i træindustrien.De senere år har jeg abejdet med bæredygtighed indenfor fx, bioraffinering, smart opladning af elbil, og Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

NORNA PLAYGROUNDS A/S (tidligere Norleg) er en anerkendt producent af naturlegepladser, der leveres til hele europa.