Kim Baarsøe

+45 28 10 53 34
kim@baarsoe.dk
Esbjerg N
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

serie iværksætter og uddannet maskinmester og akademi Merkonom. Jeg er bosat i Esbjerg men aktiv i selskaber som partner, bestyrelsesmedlem eller investor i hele Danmark samt USA, Dubai, Kenya og andre internationale lande. Jeg er målrettet i al...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Jeg har sat i og sidder i mange bestyrelser og har bred lang erfaring hermed. Jeg henviser til mit CV for de specifikke poster.
Bestyrelsesuddannelse INSEAD & Board Governance samt en række korte og længere kurser
Personlige egenskaber Målrettet og arbejdsom Overblik og beslutningskraft Nysgerrig og videnbegærlig ikke mindst forud for beslutninger så de træffes op oplyst grundlag.Netværksmenneske, har kæmpe netværk globalt.
Strategiske Kompetencer Jeg er strategisk stærk i alle Go to Market relationer. Både for nye selskaber men også stor stil for nye produkter eller nye markedsgeografier. IT strategisk planlægning for løft af slag, produkt
Funktionskompetencer 20+ års personale ledelse, 15+ års direktionserfaring 15+ års bestyrelseserfaring.Slag, ledelse, udviking, IT og ekspansion
Branche erfaring Olie og gasVindindustri Health ITSoftware udvikling Maritimt Smede branchen Produktionsvirksomhed
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
100 -

Jeg har over de sidste 19 år været mere eller mindre aktiv ejer og medejer af over 50 selskaber. De er bredt fordelt i mange brancher, dog er IT og software udvikling en væsentlig del.