Svend Erik Rahbek

+45 20 93 90 90
Ser@revisionshuset.dk
Løsning
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg er generalist med bred erfaring i SMV segmentet. Jeg har stærk økonomisk forståelse qua min uddannelse og erfaring som godkendt revisor. Jeg er god til at få bestyrelsen til at fungere som en enhed, hvor alle kommer i spil med kompetencer, i...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Arbejdsgiverforeningen KA, tværfaglig SMV, formand gennem 13 år SMVdanmark (tidl. Håndværksrådet), bestyrelsesmedlem gennem 13 år
Bestyrelsesuddannelse Board Assure 2016
Personlige egenskaber Empatisk, ansvarsbevidst, struktureret, jordnær, pålidelig, ærlig, pligtopfyldende.
Strategiske Kompetencer Analytisk og systematisk Tænke i helheder Tænke samfundsansvarlig - bæredygtighed i bred forstand Skabe struktur og kontinuitet i bestyrelsens arbejde Udarbejdelse af handlingsplaner, opfølgning
Funktionskompetencer Økonomisk forståelse Organisation og ledelse
Branche erfaring Håndværk, vogmænd, ejendomsudlejning og -udvikling, Liberale erhverv Handelsvirksomhed
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

Jeg har drevet en revisionsvirksomhed i mere end 30 år. Jeg betjener en lang række SMV´er indenfor mange brancher. Nærværende og engageret rådgivning på kundens præmisser er nøgleord for mig.