Ejner Brodersen

+45 20 48 12 31
ejner.brodersen@me.com
Åbyhøj
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Med en solid teknisk baggrund og mange års salgs- og ledelseserfaring af organisationer i et internationalt miljø med forskellige kulturbaggrund, nationaliteter og sprog, kan jeg ændre en organisations evne til at levere\\\\\\\"best in class \\\\\...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Erfaring fra koncerninterne bestyrelsesarbejde gennem de seneste 8 år som bestyrelsesmedlem, bestyrelsesformand, næstformand og medlem af bestyrelse som direktør.
Bestyrelsesuddannelse nej
Personlige egenskaber Positiv, energisk, entusiastisk, lyttende, analytisk, målrettet, ambitiøs, resultat- og forretningsorienteret, trives i relationer med andre. Vægter ordentlighed og forretningsetik højt.
Strategiske Kompetencer Udarbejdelse af vækststrategier med fokus på indtjening. Service koncept udvikling. SWOT og værdianalyser, risikoanalyser, digitalisering, forandringsledelse.
Funktionskompetencer International virksomhedsledelse, projekt og servicevirksomhed, internationalt salg (B2B) / globale kunder, etablering i udlandet outsourcing samt international kulturforståelse.
Implementeringskompetencer Udarbejdelse af handlingsplaner, årshjul og opfølgning. Optimering af forretningsgange og processer med fokus på etik og compliance.
Branche erfaring B2B fremstillingsindustrien inden for produktion og design af fødevaremaskiner, HVAC udstyr samt industriel køl for den maritime sektor.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej