Henrik Dueholm Madsen

+45 40 13 72 66
henrik@dueholmmadsen.dk
Esbjerg V
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Jeg er tidligere CEO og medejer af Bramidan fra 2004-2021. Jeg har efter, at vi solgte virksomheden i 2021 valgt bestyrelsesvejen. Jeg brænder for at hjælpe mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, som står overfor større forandringer og ...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Medlem af bestyrelsen i 2 industrivirksomhed samt en række advisory roller. Har international bestyrelseserfaring fra Bramidans datterselskaber i NL, SE og NO.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV´er (BSS/AUD), afsluttet maj 2022. Har haft en professionel bestyrelse siden 2004 i Bramidan regi.
Personlige egenskaber Åben, lyttende og engageret. Tror på potentialet i den enkelte medarbejder og at det gode hold kan skabe fantastiske resultater og værdi til ejerlederen.
Strategiske Kompetencer God til at se forretningsmuligheder, men samtidig realistisk om hvad organisationen kan nå. Indgående kendskab til internationalt salg, after sales og IOT.
Funktionskompetencer 17 års erfaring som CEO. Har drevet virksomheden sammen med ejerfamilien og 2 kapitalfonde. God forståelse af den fulde værdikæde og gode leverandør- og kunderelationer og international afsætning.
Implementeringskompetencer Erfaring med etablering af automatiseret produktion i DK, salgsdatterselskaber, datadrevet udvikling (IOT) og finansieringsselskab for at understøtte salg.
Branche erfaring Har i mange år arbejdet indenfor maskinindustrien og har en god forståelse af stålmarkedet, el og hydraulik og dataløsninger.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
100 -

Har været direktør og medejer af Bramidan A/S fra 2004-2021. Først sammen med Dansk Ejerkapital (Tidl. Industriudvikling) 2004-2015 (20%). Derefter sammen med Blue Equity 2015-2021 (10%).