Asger Rønnow

+45 22 49 51 77
asger@leading2results.dk
København
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg er krydsningen mellem forretningsmæssig optimering og menneskelig og organisatorisk udvikling. Har som produktionsingeniør+HD-R ét ben solidt funderet i processer, systemer, analyse, lean mv. og som ledelsescoach og Master i Organisationspsyko...

Find mig på

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring +2 år som formand for Circle Consult - udvikling af elektronik og software. Bestyrelseserfaring fra flere organisationer. Som konsulent drevet strategi- og udviklingsprocesser i flere bestyrelser.
Bestyrelsesuddannelse CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen (2018-19)
Personlige egenskaber Jeg møder mennesker åbent og tillidsfuldt og har evnen til at skabe nærvær og tillid. Har en god fornemmelse for hvad der skal til for at få relationer og grupper til at lykkes - få det til at ske.
Strategiske Kompetencer Omfattende forståelse og erfaring med udvikling af strategi - dels fra min tid som Logistikdirektør i Chr. Hansen, og dels fra facilitering af strategi- og årsplansprocesser i en række virksomheder.
Funktionskompetencer Har stor erfaring indenfor planning, operations og SCM. Som produktionschef og via 10 år som Senior Director/Global Logistics i Chr. Hansen, herunder med i den globale Production&Supply ledergruppe.
Implementeringskompetencer Stor erfaring med at sikre at strategien bliver løftet ind i dagligdagen, gennem en plan og små kontinuerlige skridt. Har fra motorrummet været en del af flere ERP-implementeringer.
Branche erfaring Har funktionsansvar fra elektronik og fødevareingredienser, og har som konsulent arbejdet i mange brancher - fra fx 180 døgn offshore til at analysere processer på åben hjertekirurgi på Riget.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Har siden 2012 drevet Leading2Results, med fokus på at støtte ledere og ledergrupper til udvikling og ønsket resultatskabelse - i spændingsfeltet mellem målsætninger og organisatorisk kapacitet.