Ole Arenfeldt

+45 40 90 49 90
oaj@privat.dk
Højbjerg
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Jeg arbejder professionelt og fuldtid med bestyrelsesarbejde. Jeg er opdateret på best practice inden for bestyrelsesarbejde og har bl.a. deltaget i CBS bestyrelsesuddannelse. Jeg har fokus på værdiskabelse, strategi og bærdygtighed.

Find mig på

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesformand og -medlem i flere virksomheder i gennem 20 år. Aktuelt: Andersen og Heegaard A/S, Lynddahl A/S og Gran Recovery and Health. Tidl. bl.a. Fiberline A/S og DI' hovedbestyrelse
Bestyrelsesuddannelse Børsens / CBS Bestyrelsesuddannelse
Personlige egenskaber Koordinerende; ansvarlig; motiverende; målrettet; problemløser; udviklende; idérig; kommunikerende og værdifast. Jeg er positiv, arbejdsom, energisk og inspirerende.
Strategiske Kompetencer Udarbejdelse af strategi og strategiplaner. Køb og salg af virksomheder. Organisationsudvikling. Turn around. Vækst. Krisehåndtering
Funktionskompetencer Jeg har en kommerciel baggrund med forhandlingserfaringer. Jeg er forretningsorienteret og har CEO erfaringer fra flere produktionsvirksomheder med produktionsenheder i Danmark og udlandet.
Implementeringskompetencer Implementering af strategiplaner. Carve out. Opkøb og integration af opkøbte virksomheder. Udvikling af management team og organisationRisk mangementDigitaliseringAutomatiseringKommunikation
Branche erfaring Industri. Plastindustri. Byggebranchen. Entreprenør. IT.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
Nej

Arenfeldt Advice - bestyrelsesopgaver og rådgivning af ejer