Susie Wagner

+45 24 94 72 70
sw@infocura.dk
København S
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region ØST
Om mig

Jeg har en fyldig værktøjskasse, som er formet af højprofilerede lokale og internationale opgaver på både kunde- og leverandørsiden. Jeg leder teams, uanset om det drejer sig om 7 personer eller 220, og om de sidder i Glostrup eller i Indien.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Visionsoftware ApS - Vice President i Copenhagen Morning Rotary Club (2022/2023)
Bestyrelsesuddannelse Board Company
Personlige egenskaber Er i stand til hurtigt at sætte mig ind i nyt fagområde, store mængder information og på kort tid at opnå en dyb forståelse for komplekse sammenhænge. Jeg finder mønstre i kaos og sikrer fremdrift.
Strategiske Kompetencer International strategi- og forretningsudvikling inden for digitalisering af arbejdsgange med fokus på både hardware og software.
Funktionskompetencer Ledelse, risikostyring, forretningsudvikling, internationalisering, digitalisering, Medical Market Access og Regulatorisk Compliance.
Implementeringskompetencer Kommunikation, undervisning og forandringsledelse i fem trin:1) Behovsafdækning og scope2) Projektdesign3) Projektetablering4) Projektgennemførelse5) Idriftsættelse og evaluering
Branche erfaring 1) Offentlig sundhedssektor, regioner, kommuner, Staten og EU.2) Private MedTech-virksomheder på tværs af det europæiske marked.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
3-9

Infocura er en konsulentvirksomhed, som hjælper MedTech-virksomheder fra idé til vellykket lancering af innovativ medicinsk teknologi.