Peter Maindal

+45 21 34 10 00
peter@maindal.dk
Aabenraa
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region SYD
Om mig

Jeg er en erfaren og visionær leder, der skaber overblik, uden at miste blikket for detaljen. Jeg medvirker til at træffe holdbare beslutninger på kort og langt sigt.

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Bestyrelsesformand, Danish Care, 2021 - 2022Bestyrelsesmedlem, Healthcare Denmark, 2016 - 2019Bestyrelsesformand, Aabenraa Sejl Club, 2009 - 2014Advisory Board Member, Dynamic Safety System, 2023 -
Bestyrelsesuddannelse Board Certificate fra Board Assure taget i 2016
Personlige egenskaber Venlig og imødekommende med let til smil og latter og samtidigt seriøs og fokuseret med god kommunikation.
Strategiske Kompetencer Ser virksomheden som helhed og skaber strategi for virksomhed og produkter, der matcher hinanden og markedsmulighederne. Stærk i salgs- og produktstrategi samt vækst- og internationaliseringsstrategi.
Funktionskompetencer 12 års erfaring som ejerleder = erfaring med de fleste funktioner inkl. etablering af udenlandske datterselskaber og til sidst salg af virksomhed. Salg, eksport, udbud, produktudvikling, Q&C, m.m.
Implementeringskompetencer Organisationsforandring, nye markeder, internationalisering, udvikling og lancering af nye produkter/services, procesoptimering mv. Helt generelt at sikre at strategien omsættes til konkret handling.
Branche erfaring Lang erfaring fra MedTech, velfærdsteknologi, hjælpemiddelbranchen.Desuden ledelseserfaring fra hotel/feriecenter.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
10-49

Jeg var fra 2010 til 2012 ejer og leder af Vendlet ApS, som jeg solgte i 2012. I dag driver jeg Maindal Holding ApS, som jeg anvender til diverse investeringer .