Peter Bager

+45 20 87 75 99
Pba@auxi.dk
Hinnerup
Tilknytning til ASNET Board
Partner
Region Midt-Nord
Om mig

Professionelt, uafhængigt, bestyrelsesformand/medlem, med kommerciel profil indenfor forretningsudvikling nationalt og internationalt. Med over 7 års erfaring som bestyrelsesformand/medlem, og over 10 års International ledererfaring på CEO/VP ni...

Bestyrelses CV

Bestyrelseserfaring Siden 2012 full time professionelt bestyrelsesmedlem, og aktivt som medlem el formand i ca. 10 Bestyrelser/Koncerner i som typisk ligger mellem kr. 50 og 300mio i omsætning.
Bestyrelsesuddannelse Bestyrelsesarbejde er mit håndværk, og har over de sidste ca. 10 år enten refereret til en bestyrelse eller været bestyrelsesmedlem. Så masser af erfaring men ingen formel bestyrelsesuddannelse.
Personlige egenskaber Tillidsfuld - hvis der er gensidig tillid, kan alle problemer og udfordringer løses. Desuden er jeg uafhængig og en person der siger hvad jeg gør, og gør hvad jeg siger.
Strategiske Kompetencer + 10 års erfaring på direktionsniveau, som VP og CEO. Arbejdet med globalstrategi udvikling og eksekvering på koncernniveau. - Siden 2012 arbejdet med strategi som professionelt bestyrelsesmedlem.
Funktionskompetencer - Internationalisering, Ekspansion & Vækst- Køb, salg og generationsskifte af virksomheder- Salg og markting inkl. digital, Sociale medier og online Shopping - Organisationsudvikling tilpasning
Branche erfaring Elektronik, IT, Software, Audio, Møbler, Fødevarer, Distribution, underleverandører. Specialist i at overføre viden fra een branche til en anden.
Erfaring som virksomhedsejer Jeg har som hovedbeskæftigelse
drevet egen virksomhed
Ja
Nej
Antal ansatte
0 -2